Video & Foto - Portofoliu


Aceata pagina este o continuare a paginii Print & Multimedia, pagina in care continuam discutia de spre publicitate / promovare si importanta acesteia pentru firma / compania dvs.
În contextul economiei concurenţiale, poziţia unui agent economic pe piaţă este determinată – în mare măsură – de anvergura acţiunilor promoţionale desfăşurate. Complexitatea deosebită a activităţii promoţionale, precum şi strânsa legătură a acesteia cu toate celelalte activităţi de marketing, impun o atenţie sporită în elaborarea mixului promoţional şi, implicit, a alegerii celor mai bune strategii şi tactici pentru transpunerea în practică a ceea ce şi-a propus agentul economic.
Pentru agentul economic, elaborarea unei politici promoţionale optime nu este un lucru facil, el confruntându-se cu o serie de probleme dificile referitoare la modalităţile concrete de acţiune şi, mai ales, la realizarea unui dozaj corespunzător al diferitelor variabile promoţionale, astfel încât rezultatele economice obţinute să fie maxime. Ca formă de comunicare folosită pentru a informa, convinge sau reaminti publicului despre bunurile, serviciile, imaginea, implicarea în comunitate a unei persoane sau organizaţii, promovarea are adesea rolul decisiv în procesul de realizare a obiectivelor stabilite.

*In acest contex LockWire Design va ofera servicii de promovare video & foto astfel:

- creare film(e) de prezentare / publicitar(e);
- creare diferite tipuri de prezentari (statice sau dinamice);
- asigurare suport tehnic(video&foto) conferinte / intalniri / proiecte;
- **inscriptionarea materialelor pe suport optic;
- creare bannere promovare / publicitate (de genul FLASH);
- creare albume foto (statice sau dinamice);
- consultanta in realizarea campaniilor de promovare;
- servicii post-productie;

Pentru mai multe detalii si/sau informatii nu ezitati sa ne contactati folosind Formularul de comanda sau Contact

In incheiere, în economia de piaţă modernă, nu contează că produsele sunt de calitate, dacă potenţialii consumatori nu le cunosc, este puţin probabil să se vândă. În mod tradiţional, promovarea avea ca scop atragerea de noi clienţi. În prezent, este cel puţin la fel de important, dacă nu chiar mai important să reaminteşti clienţilor avantajele oferite de produsele proprii, faţă de cele ale concurenţilor şi să-i convingi de acest lucru, îndrumându-i să-şi satisfacă raţional nevoile, cumpărând produsele tale.
Cu cât va fi mai flexibilă şi novatoare activitatea de promovare, cu atât impactul ei va fi mai mare pe o piaţă saturată de mesaje publicitare.

NOTA: * toate serviciile pentru care optati implica o succesiune de activitati cum ar fi:
creare logo -> creare website -> creare materiale publicitare (afise, video) = creare identitate vizuala;
Crearea identitatii vizuale pleaca de la o idee si se transpune, asa cum s-a afirmat mai sus, in toate materialele descrise si prezentate in paginile Web Design, Print & Multimedia si Video & Foto.
NOTA: ** cu titlu de exemplu ar fi: prezentarea unui proiect in cadrul unei conferinte, proiect ce va fi sustinut pentru invitati prin crearea unor mape de prezentare ce contin pe langa informatiile despre proiectul respectiv si CD-uri de prezentare cu un continut dinamic.