LockWire Design

Cine suntem?

Suntem un grup de prieteni, tineri si ambitiosi reuniti sub un singur nume: LockWire Design

Nu venim la munca pentru ca asa e programul, venim pentru ca ne place ceea ce facem, si pentru ca ne place ceea ce facem suntem inventivi si mai mereu avem idei bune, mai facem si greseli ca de...doar nimeni nu e perfect, insa invatam si ne perfectionam in fiecare zi, astfel incat nimeni si nimic sa nu ramana in urma, iar fiecare proiect este tratat ca pe cel mai important lucru pe care il avem de facut in perioada respectiva fiind in acelasi timp o provocare si o oportunitate de a ne pune talentul si cunostintele in valoare. Avem idei si initiativa dar iti respectam dorinta si nu uitam niciodata ca lucram pentru tine.

Ce facem?

In a fast moving world, We understand how valuable your image is.

Motto-ul nostru vorbeste de la sine. De principiu, stim sa facem si sa creeam, tot ceea ce tine de grafica, design, video, foto, print, multimedia, optimizare SEO, IT, networking, servere...va alegeti de aici.

La acest capitol lasam Portofoliul sa vorbeasca pentru noi

Ce va oferim?

LockWire Design va ofera o gama variata de servicii web, IT, print & multimedia, video & foto. Activitatea noastra este dedicata in principal companiilor mici si mijlocii aflate in cautarea identitatii vizuale potrivite,precum si oricarei persoane care doreste sa se afirme printr-un mesaj grafico-vizual pe calea internet-ului.

Serviciile noastre va sunt oferite cu maxima flexibilitate, fiind oricand gata sa satisfaca cele mai exigente gusturi.

La final?

Daca v-am convis sau nu ramane la alegerea dumneavoastra. Noi va multumim pentru vizita facuta si va mai asteptam.

Insa, daca am reusit sa va convingem si doriti sa ne contactati si/sau sa aflati detalii despre oferta noastra nu ezitati sa completati formularul de comanda sau formularul de contact si in cel mai scurt timp va vom contacta noi cu informatiile cerute.